Voortgezette cursus

De ‘Voortgezette cursus’ gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden.

De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart te kiezen en om uit het onmetelijke aanbod dat winkels, warenhuizen en websites aanbieden, de juiste wijn voor het juiste moment te selecteren.

Elke avond proeven we een 12-tal wijnen en voorzien we een passende snack. De 4de en 5de avond staan hoofdzakelijk in het teken van ‘foodpairing’ en daar worden de snacks zelfs sterk uitgebreid.
Uiteraard blijven we vooral de praktische kant van de wijnwereld belichten en proberen we het lichtvoetig te houden en de deelnemers vooral gezellige avonden te bezorgen.

Deelname kost 250 euro voor de 5 avonden waarbij we meer dan 60 wijnen zullen proeven en de nodige versnaperingen voorzien worden.

De voortgezette cursus heeft zoals steeds plaats in ‘Kookateljee Zjatte & taloere’ aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 60 te Mechelen op 14 maart, 28 maart, 11 april, 2 mei en 16 mei (telkens een donderdag), steeds met aanvang om 19 uur.

Inschrijven kan door het bedrag te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802 en uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.