Voortgezette cursus

Voortgezet

Wij gaan in deze voortgezette cursus de belangrijkste druiven, wijntypes en streken verder uitdiepen.
Aan het einde zal je zeker in staat zijn om de correcte wijn uit een wijnkaart in een restaurant te kiezen en uiteraard zal je weten welke wijn voor de juiste prijs aan te kopen.

De cursus loopt over 5 avonden waarbij we dieper ingaan op belangrijke thema’s zoals de druiven, de afkomst en de opvoeding, maar ook vooral oog hebben voor het culinaire aspect. Daarom voorzien we ook elke avond een passende snack in het kader van de foodpairing en gaan we de 4de en zeker de 5de avond vrijwel volledig spenderen aan wijn en gastronomie.

Uiteraard blijven we vooral de praktische kant van de wijnwereld belichten en proberen we het lichtvoetig te houden en de deelnemers vooral gezellige avonden te bezorgen.

Deelname kost 250 euro voor de 5 avonden waarbij we meer dan 60 wijnen zullen proeven en de nodige versnaperingen voorzien worden.

De voortgezette cursus heeft zoals steeds plaats in ‘Kookatejee Zjatte & taloere’ aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 60 te Mechelen op 29 september, 17 november, 15 december, 12 januari en 2 februari, steeds met aanvang om 19 uur.

Inschrijven kan door het bedrag te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802 en uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.