Basiscursus

In onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.

Opgelet, we maken gebruik van eenvoudig verkrijgbare wijnen, die je o.a. in de verschillende grootwarenhuizen vindt en waar je dus niet noodzakelijk voor naar een speciaalzaak moet hollen of het internet dient uit te pluizen. Ondertussen proberen we ook de drempel te verlagen van de wijnwinkels uit de omgeving, want onbekend is onbemind.

De basiscursus heeft zoals steeds plaats in ‘Kookateljee Zjatte & taloere’ aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 60 te Mechelen. Deelname kost 40 euro per persoon. Je kan deelnemen op maandag 12 december 2022 en op woensdag 11 januari, maandag 6 februari, donderdag 23 maart, maandag 3 april, woensdag 10 mei en woensdag 7 juni 2023 en steeds met aanvang om 19 uur.

Op donderdag 30 maart 2023 heeft de basiscursus plaats in Keerbergen (Bakestraat 51).

Inschrijven kan door het bedrag te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802 en uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.