Eviva España

De Spaanse thema-avond wordt nu uitgebreid naar 2 avonden waarvoor je telkens apart kan inschrijven.

Spanje is als wijnland al lang niet meer beperkt tot Cava en Rioja. Niet dat er ook daar mooie pareltjes te vinden zijn en dat we die niet aan bod zouden laten komen, maar op de beide avonden gaan we het fantastische wijnland dat Spanje is, duidelijk toelichten.

Heerlijke schuimwijnen, witte pareltjes, rosé zoals die alleen in Spanje te vinden is, fruitig rood tot ware krachtpatsers en zelfs de heerlijke sherry’s komen, verdeeld over deze 2 avonden, aan bod.
Je zal merken dat Spanje heel wat te bieden heeft!

De thema-avonden hebben zoals steeds plaats in ‘Kookateljee Zjatte & taloere’ aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 60 te Mechelen en steeds met aanvang om 19 uur. Eviva España 1 vindt plaats op maandag 18 september, deelname kost 45 euro per persoon. Eviva España 2 op maandag 2 oktober en ook hier is de deelnameprijs 45 euro per persoon. Indien je beide avonden wil volgen is de deelname 80 euro per persoon, voor beide avonden samen.

Inschrijven kan door het bedrag te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802 en uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.