Reis door de laars

Welke wijn drink je liefst?
Italiaanse!
Welke Italiaanse?
Bwa, ik neem gewoon steeds Italiaanse wijn.

Dit is een gesprek dat ik regelmatig hoor en telkens denk ik dan, die persoon drinkt gewoon graag wijn. Want Italië definiëren als één soort wijn is even onzinnig als beweren dat de aarde vlak is.
Italië is een bijzonder wijnland. Een massa autochtone druivenrassen, diverse soorten ondergrond en klimaat, zorgen ervoor dat dit een divers, maar vooral top wijnland is.
Italië is een enorm groot en gevarieerd wijnland en bijgevolg is het onmogelijk om daar slechts 1 avond aan te wijden.

In het verleden hebben wij steeds ‘De reis door de laars’ over 2 avonden gehouden. Dat blijft ook nu zo. Bovendien doen we er nu nog een extra avond bij om als het ware de ‘vergeten wijnen’ die minstens even belangrijk en interessant zijn te proeven, bespreken en te beoordelen.

De thema-avonden ‘vinden zoals steeds plaats in ‘Kookateljee Zjatte & taloere’ aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 60 te Mechelen.

De Reis door de laars 1 vindt plaats op maandag 30 oktober en deelname kost 50 euro per persoon. Reis door de laars 2 op dinsdag 21 november en ook hier is de deelname 50 euro per persoon. Indien je aan beide avonden deelneemt kost dit slechts 90 euro per persoon (omdat je eigenlijk beide avonden moet volgen om een degelijk zicht op Italië te krijgen).

De derde en dus nieuwe Reis door de laars 3 vindt plaats op maandag 4 december en deelnameprijs hiervoor is 45 euro per persoon.

Boek je de 3 avonden samen, dan betaal je slechts 120 euro per persoon

Inschrijven kan door het bedrag te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802 en uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.