La Vuelta

Zoals geweten liggen Spaanse wijnen ons sowieso nauw aan het hart en daarom kon deze ronde van Spanje dan ook niet langer achterblijven.
Een verrassende startplaats zal er waarschijnlijk voor zorgen dat we de ronde achterstevoren zullen rijden, maar geloof ons als we zeggen dat dit wel een heel aangename thema-avond zal worden.
Wij volgen zoals steeds met 12 wijnen en halverwege een bevoorrading met een kleine snack.

Deze thema-avond heeft zoals steeds plaats in ‘Kookateljee Zjatte & taloere’ aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 60 te Mechelen. Deelname kost 50 euro per persoon. Je kan deelnemen op woensdag 29 mei om 19 uur.

Inschrijven kan door het bedrag te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802 en uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.

Niet vergeten!!! In Spanje draagt de leider de rode trui. Rood is dan ook het themakleur van die avond, dus het is leuk als jullie daaraan denken bij het uitkiezen van de garderobe van die avond! Als alle deelnemers minstens iets roods in hun kleding hebben, trakteren wij op een heerlijk dessert met aangepaste wijn!